Pauza.hr, servis za online naručivanje hrane, od sad dostupna i u Zadru

Pauza.hr je vodeći servis za naručivanje hrane u Hrvatskoj, a od sad su njene usluge dostupne i u Zadru. Tako će od sad i Zadrani u samo nekoliko klikova na mobitelu ili računalu moći naručiti dostavu hrane u svoj dom ili na posao. Pauza.hr je dostupna u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, Velikoj Gorici, Puli i sada u Zadru.

Kako funkcionira Pauza.hr?

Dostavu hrane naručujete u tri jednostavna koraka, preko stranice pauza.hr ili aplikacije Pauza koja je dostupna za iPhone i Android:

  1. Za početak upišete svoju adresu na stranicu ili u aplikaciji,
  2. Odaberete restoran koji dostavljaju na vašu adresu i otvori vam se stranica s njegovim jelovnikom na kojem klikom odabirete jela i pića koja želite,
  3. Naručite i pričekajte dostavljača da vam pokuca na vrata.

Na kraju, možete ocijeniti restoran i ostaviti svoj komentar na koji vam restoran može i odgovoriti. Naravno, sve ostaje anonimno jer kad se registrirate na Pauzu birate svoje korisničko ime koje može biti potpuno različito od vašeg stvarnog imena.

Prilikom naručivanja možete koristiti i filtere. Na primjer, odabrati restorane s popustom ili one u kojima se plaća online. Restorane možete sortirati i po njihovim ocjenama, najbržoj dostavi ili iznosu minimalne narudžbe. Na kraju, možete ih pregledavati i po tipu kuhinje koji nude: domaća kuhinja, meksička kuhinja, pizze, roštilj, talijanska kuhinja, kebab itd.

Iz McDonald’sa i KFC-a dostavlja PauzaGO

Neki restorani nemaju organiziranu vlastitu dostavu, ali tu uskače PauzaGO. Ta usluga znači da hranu dostavljaju Pauzini dostavljači. Prepoznat ćete ih po velikim torbama u Pauzinoj narančastoj boji. Restorani koji nude ovu uslugu imaju ikonicu PauzaGO na stranici i aplikaciji. Dobra vijest za Zadrane je da su među ovim restoranima McDonald’s i KFC: Happy Meal i košara puna preukusne piletine sada su udaljeni samo jedan klik.

Prednost Pauze.hr nije samo u tome što ne morate imati desetine letaka raznih restorana i pizzerija naguranih u nekoj ladici nego upravo u tome što, zahvaljujući ocjenama i komentarima, možete znati koji je restoran i koja jela najbolja.

Više o Pauzi.hr

Pauza.hr postoji od 2008. i vodeći je servis online naručivanje hrane u Zagrebu. Nudi dostavu iz preko 300 restorana, a dosad je preko Pauze.hr prošlo više od 3 milijuna narudžbi. Pauza.hr pokrenuta je kao start-up projekt u Zagrebu, a proširila je svoje usluge i na Osijek, Split, Pulu, Veliku Goricu i Rijeku. 2019. godine Pauza uvodi uslugu PauzaGO, vlastitu dostavu iz restorana koji inače ne nude dostavu.

Više informacija potražite na www.pauza.hr ili posjetite njihovu Facebook stranicu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...