Pauza.hr, servis za online naručivanje hrane, od sad dostupna i u Zadru

Pauza.hr je vodeći servis za naručivanje hrane u Hrvatskoj, a od sad su njene usluge dostupne i u Zadru. Tako će od sad i Zadrani u samo nekoliko klikova na mobitelu ili računalu moći naručiti dostavu hrane u svoj dom ili na posao. Pauza.hr je dostupna u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, Velikoj Gorici, Puli i sada u Zadru.

Kako funkcionira Pauza.hr?

Dostavu hrane naručujete u tri jednostavna koraka, preko stranice pauza.hr ili aplikacije Pauza koja je dostupna za iPhone i Android:

  1. Za početak upišete svoju adresu na stranicu ili u aplikaciji,
  2. Odaberete restoran koji dostavljaju na vašu adresu i otvori vam se stranica s njegovim jelovnikom na kojem klikom odabirete jela i pića koja želite,
  3. Naručite i pričekajte dostavljača da vam pokuca na vrata.

Na kraju, možete ocijeniti restoran i ostaviti svoj komentar na koji vam restoran može i odgovoriti. Naravno, sve ostaje anonimno jer kad se registrirate na Pauzu birate svoje korisničko ime koje može biti potpuno različito od vašeg stvarnog imena.

Prilikom naručivanja možete koristiti i filtere. Na primjer, odabrati restorane s popustom ili one u kojima se plaća online. Restorane možete sortirati i po njihovim ocjenama, najbržoj dostavi ili iznosu minimalne narudžbe. Na kraju, možete ih pregledavati i po tipu kuhinje koji nude: domaća kuhinja, meksička kuhinja, pizze, roštilj, talijanska kuhinja, kebab itd.

Iz McDonald’sa i KFC-a dostavlja PauzaGO

Neki restorani nemaju organiziranu vlastitu dostavu, ali tu uskače PauzaGO. Ta usluga znači da hranu dostavljaju Pauzini dostavljači. Prepoznat ćete ih po velikim torbama u Pauzinoj narančastoj boji. Restorani koji nude ovu uslugu imaju ikonicu PauzaGO na stranici i aplikaciji. Dobra vijest za Zadrane je da su među ovim restoranima McDonald’s i KFC: Happy Meal i košara puna preukusne piletine sada su udaljeni samo jedan klik.

Prednost Pauze.hr nije samo u tome što ne morate imati desetine letaka raznih restorana i pizzerija naguranih u nekoj ladici nego upravo u tome što, zahvaljujući ocjenama i komentarima, možete znati koji je restoran i koja jela najbolja.

Više o Pauzi.hr

Pauza.hr postoji od 2008. i vodeći je servis online naručivanje hrane u Zagrebu. Nudi dostavu iz preko 300 restorana, a dosad je preko Pauze.hr prošlo više od 3 milijuna narudžbi. Pauza.hr pokrenuta je kao start-up projekt u Zagrebu, a proširila je svoje usluge i na Osijek, Split, Pulu, Veliku Goricu i Rijeku. 2019. godine Pauza uvodi uslugu PauzaGO, vlastitu dostavu iz restorana koji inače ne nude dostavu.

Više informacija potražite na www.pauza.hr ili posjetite njihovu Facebook stranicu.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...