U Hrvatskoj jutros 235 zaraženih, 29 više nego jučer

Nacionalni stožer Civilne zaštite otkrio je nove informacije vezane uz koronavirus u Hrvatskoj. U Hrvatskoj je jučer bilo 206 osoba zaraženih koronavirusom, a ta brojka sada iznosi 235.

Državni vrh hitno se sastaje u 8.30 u zgradi Nacionalne i sveučilišne knjižnice u Zagrebu. Bit će nazočni premijer Andrej Plenković, predsjednik Sabora Gordan Jandroković, predsjednik RH Zoran Milanović, ministar obrane Damir Krstičević, gradonačelnik Zagreba Milan Bandić i drugi.

Tijek konferencije:

9.49 – Koronavirusom je zaraženo 235 osoba.

9.05 – Proširila se velika panika koju je potrebno smiriti. ne postoje prognoze da će se dogoditi neki novi i jači potresi. Bit će još potresa koje ćemo osjetiti, vrlo vjerojatno – rekao je seizmolog Krešimir Kuk. Rekao je da se ne smije boraviti uz zgrade jer postoji opasnost od pada dijelova.

– Trebamo voditi računa da je koronavirus još prisutan- rekao je Kuk i dodao da se maksimalno trebaju izbjegavati bliske kontakte.

09.43 – Koronavirus nije nestao, rekli su na konferenciji Nacionalnog stožera Civilne zaštite gdje su kazali kako je potres uplašio građane. Poručili su građanima da se dobro obuku i da se drže uputa koje su dali vezano uz ponašanje za koronavirus, piše večernji.hr.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...