Zavod za hitnu medicinu Zadarske županije bogatiji za dva nova vozila

Vozni park Zavoda za hitnu medicinu Zadarske županije bogatiji je za dva vozila namijenjena za izvanbolničku hitnu medicinu koja su financirana sredstvima Zavoda i Zadarske županije.

U koordinaciji sa osnivačem; Zadarskom županijom i podršku župana Božidara Longina u izradi je i projekcija srednjoročnih ugovora, prema kojoj će se sljedeće četiri godine obnavljati vozni park pojačanom dinamikom.

Plan nabave i realizacija u naravi će se provoditi u skladu sa realnim  financijskim okvirima Ustanove, što bi podrazumijevalo tri do četiri nova vozila godišnje kako bi  funkcionalnost mreže Hitne pomoći bila neupitna i pravovremeno dostupna, ističe ravnatelj Zavoda, Ivica Erlić.

Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, X, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...