Kolege se opraštaju od učenika drugog razreda: “Ono što činimo za života odjekuje u vječnosti”

Tužna vijest pronijela se Zadrom. Danas je preminuo treći mladić iz prometne nesreće na Liburnskoj obali, maloljetni Jakov B.

16-godišnji Jakov bio je učenik drugog razreda Pomorske škole u Zadru.

U strašnoj nesreći koja se dogodila 5. svibnja sjedio je na suvozačevu mjestu. Njegov prijatelj, također nastradali 20-godišnjak izgubio je kontrolu nad snažnim Audijem i nesretni su mladići sletjeli u more.

Od Jakova su se oprostile njegove školske kolege i profesori iz Pomorske.

S neizmjernom tugom u srcu danas smo primili vijest o odlasku našeg dragog Jakova. Ovim putem izražavamo sućut obitelji, rodbini, njegovom razredu, svim prijateljima i svima koji su ga imali čast poznavati. Jakova više nema, ali sjećanja na njega žive u nama. Podijelite ovdje najdraže uspomene na Vaše zajedničke trenutke. Ono što činimo za života odjekuje u vječnosti. Počivao u miru Božjem!, napisali su na službenoj stranici.

Jakov je bio i odličan sportaš. Od njega su se danas oprostili i članovi Boks & Kickboxing klub “Sv.Krševan”:

Još uvijek tužni viješću da nas je naš član, prijatelj i vrhunski sportaš Jakov Buterin napustio. Iskreno se suosjećamo s našim gubitkom, jer je on bio nevjerojatan mladić i uzor mnogima od nas. Ponosni smo što je bio dio našeg života, kao što će to biti i dalje dok se ne sretnemo na nekom boljem mjestu. Sve riječi hvale pripadaju ovom mladiću koji nas je prebrzo napustio. Teško je povjerovati u to da nećeš više kročiti kroz vrata dvorane no jedno ti možemo obećati, a to je da ćeš zauvijek biti s nama u našim mislima i sjećanjima. Pamtimo sve lijepe trenutke, no nažalost nedostajat ćeš nam ti i tvoj vedri i veseli duh dvorane!, napisali su.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...