Neke trgovine opet rade nedjeljom, evo koje su danas otvorene i do kada

Stožer civilne zaštite u utorak je zbog povoljne epidemiološke situacije ukinuo zabranu rada nedjeljom. Dio trgovaca odlučio je tu odluku odmah iskoristiti, dok je dio odlučio ostaviti zatvorena vrata.

Trgovine jučer, budući da je bio praznik Dana državnosti i da je tijekom praznika još uvijek zabranjen rad trgovinama, nisu radile.

Koje trgovine danas rade?

Lidl radi.

“Sukladno odlukama Nacionalnog stožera civilne zaštite, sve naše trgovine ponovno su otvorene nedjeljom i radit će prema uobičajenom radnom vremenu. Svakoga dana između 13:30 i 14:30 sati sve će naše trgovine biti zatvorene kako ne bi došlo do preklapanja radnika iz dvije smjene te kako bi se trgovina još jednom temeljito dezinficirala. Također, Lidl trgovine neće raditi blagdanom i praznikom”, naveli su na svojim stranicama iz Lidla.

Većina Konzumovih prodavaonica rade, a radno vrijeme svih prodavaonica može se vidjeti na Konzumovim stranicama.

Plodine također rade. Radno vrijeme je od 7 do 14 sati te od 15 do 22 sata. U međuvremenu je pauza za dezinfekciju.

Dio Sparovih prodavaonica bit će zatvoren, a dio radi. Većina Interspara će raditi. Radno vrijeme se može pogledati na stranicama Spara.

Svoja vrata nedjeljom ponovno je otvorio i Studenac.

Iz lanca trgovačkih centara Supernova na svojim su stranicama objavili kako se radno vrijeme odvija od ponedjeljka do nedjelje pa se može zaključiti kako već ove nedjelje njihovi centri rade. Supernova centri, prema onome što je navedeno na njihovim stranicama, rade od 9 do 21 sat s pauzom za dezinfekciju od 14 do 15 sati, piše Index.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...