RUTA KOJA JE S RADOM ZAPOČELA 2007. GODINE

Ryanair ukida sve letove iz Velike Britanije i Irske prema Zadru

Ilustrativna fotografija
Tamni način

Izvršni direktor Ryanaira Eddie Wilson u svom intervjuu rekao je kako Ryanair ukida sve letove iz Velike Britanije i Irske prema zračnoj luci Zadar.

Ruta koja je započela sa svojim radom još davne 2007. godine kada su prvi letovi krenuli iz zračne luke London Stansted prema Zadru, bit će ukinuta.

Izvršni direktor Eddie Wilson nije htio komentirati razloga ukidanja ove rute, ali je rekao kako će se kompanija i službeno oglasiti u nadolazećim danima.

Podsjetimo, Zadar je ove godine trebao postati Ryanairova ljetna baza, no zbog cjelokupne situacije vezane uz pandemiju koronavirusa, to je prvo bilo prebačeno za iduću godinu, te je sada u potpunosti ukinuto.

Voditelj emisije je u razgovoru upitao Wilsona što se događa sa letovima za Zadar, s obzirom da oni jedini nisu najavljeni u Ryanair izvješću o povratku letova tijekom srpnja 2020. te da ih čak nema niti u 2021. godini, piše Irska. IE.

“Ono što mislim da se dogodilo sa Zadrom u Hrvatskoj jest da tu rutu trenutno koristi naša sestrinska kompanija Lauda Air, te prema mom saznanju ljetna baza kao i sve rute prema Zadru od strane Ryanaira su otkazane u potpunosti”, rekao je izvršni direktor Ryanaira Eddie Wilson.

Cijelu emisiju možete poslušati na linku.

Ostavi komentar koristeći Facebook 

Listen on Online Radio Box!

Svira(lo) na Anteni Zadar 97,2

Listen on Online Radio Box!

10 najemitiranijih na Anteni Zadar