Gibonni: “I mene je zatekla vijest da je Zadar žarište, nedavno sam bio na operaciji”

I mene je zatekla vijest da je Zadar novo žarište korone… Jesam li se zabrinuo? Nisam jer bio sam bez kontakta s igračima, organizatorima i publikom. Sa svojim bendom sam u podne održao tonsku probu, a da oko nas nije bilo baš nikoga. Sve dok se nisam popeo na „stage“ u 21.30, bio sam s bendom ili sam. Budući da sam nedavno operirao oko i u rekonvalescentskoj sam fazi, nisam imao ni uobičajenih kontakata s medijima, rekao je Gibonni (51) o svom zadarskom nastupu tenisačima.

– Oko i je još crveno, imam podočnjake pa izgledam kao rakun i nisam baš raspoložen za fotografiranja i televizijske kamere. A to je, na kraju, ispalo baš dobro. Na ogromnoj pozornici bez kontakata s publikom smo svirali oko sat vremena. Bio je to više revijalan nastup, a ne moj uobičajeni veliki višesatni koncert, a odmah nakon svirke sjeo sam u automobil i krenuo za Korčulu – dodao je za 24sata.

Sam koncert ionako nije bio za onu tipičnu Gibinu publiku iako je pozornica od dvjestotinjak „kvadrata“ bila po mjeri velikih koncerata. I publike je, što se pokazalo kao pametna odluka, bilo mnogo manje jer se zbog epidemioloških mjera povelo računa da se popuni samo četvrtina raspoloživih mjesta.

– Ovaj zadarski nastup je jedan od rijetkih koje ću imati. Dogovoreni veliki koncerti, posebice oni u Sloveniji, su pomaknuti za iduću godinu, a ovo ljeto bi trebao imati nastup na West Herzegovina Festivalu u Širokom brijegu kojeg godinama organizira glumac Goran Bogdan. Naravno, ako festivala zbog novog vala korone, uopće bude. Isto vrijedi i za Vela Luku na godišnjicu Oliverove smrti – kaže Gibo za 24sata.

Ne žali se zbog prisilnog pauziranja jer, kaže, on je autor, a ne samo pjevač pa mu je mir na Korčuli i odsustvo velikih
svirki idealan za rad na novom materijalu koji će vjerojatno objaviti iduće godine.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...