Milanović se osvrnuo na Adria Tour i epidemiju: “Pomalo se gubi kredibilitet cijele priče”

Zoran Milanović za RTL komentirao je stanje s novim slučajevima zaraze koronavirusom u Hrvatskoj, te probleme koje su izbili na teniskom turniru Adria Tour u Zadru.

“S jedne strane je bila ta želja da se malo stvari rasplamsaju u Hrvatskoj, da se ljude privuče i onda je to krenulo nažalost u krivom smjeru. To je moglo proći i bez premijera, možda je i mogao doći dolje.

Nažalost jutros sam gledao, na CNN-u smo bili glavna vijest, ali ne dobra vijest. Dakle, ako se i htjelo privući ljude u Hrvatsku, a namjera je vjerujem bila dobra, bez da ulazim u kampanju i da se netko vjerojatno htio malo fotografirati, ali sama namjera je u redu. Krenulo je krivo.

Da smo razgovarali prije dva dana, ja ne bih stajao ovdje nego dva metra bliže vašoj kolegici novinarki, 100 posto. Sad smo se opet odmaknuli.

Ovo sve skupa poprima malo karakter sportske prognoze, malo vamo pa malo tamo, pa malo struka epidemiolozi, pa su struka doktori obiteljske medicine.

Dakle, tu i ima i nema struke. Pomalo se gubi kredibilitet cijele priče, ne samo u Hrvatskoj nego i u svijetu”, rekao je Milanović za RTL.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...