Nogometno igralište na Višnjiku dobit će umjetnu podlogu

U ponedjeljak, 27. srpnja 2020. počet će radovi na zamjeni prirodnoga travnjaka umjetnim na nogometnom igralištu u sklopu ŠC-a Višnjik kao sastavni dio kontinuiranoga ulaganja u sportsku i rekreacijsku infrastrukturu.

Temeljem javnoga natječaja za izvođača je izabrana tvrtka Jadro d. o. o., a ugovoreni rok za izvođenje radova jest 60 dana.

Tijekom radova bit će na snazi odgovarajući režim kretanja, a zbog sigurnosnih razloga neće biti moguće održavati jedan dio atletskih aktivnosti.

ŠC Višnjik u koordinaciji s Gradom Zadrom za potrebe atletičara koji održavaju bacačke programe privremeno će osigurati prostor na nogometnom igralištu Bagat o čemu je informiran i Atletski savez zadarske županije kao krovno tijelo za atletiku na ovom području.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...