Privedeni Tornadovci; Kod 19-godišnjaka pronađeno oružje i speed, vozači su bili drogirani

Nakon što su prenoćili u policijskoj postaji, devetorica mladića, pripadnika Tornada u dobi od 19 do 39 godina, jutros su privedeni sucu za prekršaje Općinskog suda u Zadru.

Svi privedeni prijavljeni su za prekršaj omalovažavanja i vrijeđanja službene osobe, odnosno za verbalni napad na policajce tijekom privođenja. Svi su od ranije poznati policiji zbog  prekršaja s elementima nasilničkog ponašanja.

Kod jednog od trojice 19-godišnjaka pronađena je automatska puška s 236 komada streljiva, spremnikom i patronama. To mu je oduzeto te je dobio i kaznenu prijavu za nedopušteno držanje oružja. Nadalje, pretragom je kod istog pronađena i manja količina speeda i praškaste tvari zbog čega je dobio prekršajnu prijavu kao i 39-godišnji vozač koji je bio pozitivan na test na droge.

Drugi vozač u dobi od 24 godine odbio se testirati zbog čega također dobio prekršajnu prijavu iz zakona o sigurnosti prometa. Petorica su  prekršajno prijavljeni prema zakonu o prebivalištu jer nisu imali uz sebe identifikacijske dokumente

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...