Trener seniorske momčadi Marko Pinčić, za njegovog pomoćnika izabran Josip Butić

Hrvatski nogometni klub Zadar, kao sastavni dio oblikovanja svojih natjecateljskih kategorija, od najmlađih do seniora, donio je dana 21. srpnja 2020. odluku o izboru i imenovanju trenera prve momčadi i pomoćnika trenera prve momčadi.

Trener seniorske momčadi će biti Marko Pinčić, dok će njegov pomoćnik biti Josip Butić.

Trener Marko Pinčić i njegov pomoćnik Josip Butić okupit će seniorsku momčad dana 1. kolovoza 2020.

Seniorska momčad HNK Zadar bit će definirana odmah po izboru i imenovanju  prvog i pomoćnog trenera i počet će s treninzima i ostalim aktivnostima u skladu s usvojenim planom i programom rada.

U sljedećoj natjecateljskoj sezoni seniorska momčad HNK Zadar nastupat će u natjecanju županijske razine, a proklamirani srednjoročan klupski natjecateljski cilj za seniore jest da, osmišljeno i sustavno radeći na  razvoju igrača, te oblikovanju prepoznatljivoga stila igre, u konačnici i unaprijeđenju nogometa, iz sezone u sezonu u optimalnom roku ostvaruje sudjelovanje u višem i višem stupnju natjecanja.

Treneri su odmah nakon imenovanja kazali kako su u dobroj vjeri pristupili razgovorima, nakon čega su, u interesu boljitka nogometa u Zadri i u Zadrskoj županiji odlučili prihvatiti mjesta trenera i pomoćnog trenera pri čemu žele dati svoj puni doprinos ostvarenju svih proklamiranih ciljeva HNK Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...