Omiljena prognostičarka mnogih odlazi s malih ekrana; Mazzocco Drvar: “17 godina je dovoljno”

Dunja Mazzocco Drvar jedna je od najpoznatijih hrvatskih sinoptičarki. Na malim ekranima dugo je prisutna kao prezenterica vremenske prognoze te je tijekom svog višegodišnjeg rada pridobila simpatije javnosti.

Na razočarenje Dunjinih ljubitelja, ona je podnijela ostavku na  mjesto dežurne meteorologinje.

Preuzimajući punu odgovornost za nezadovoljstvo građana ljetom 2020. podnosim ostavku na mjesto dežurne meteorološke vještice. Umjesto svakodnevnom prognozom bavit ću se klimatskom krizom (da, to postoji!), a gledatelje RTL-a ostavljam u sigurnim rukama mladog prognostičarskog tima. Meni je 17 godina ekrana bilo sasvim dovoljno. Ostanite mi vedri!, napisala je Mazzocco Drvar.

Mnogi su komentirali odluku govoreći kako će im faliti no neka bude sretna što god da odluči dalje.

Žao nam je Dunja jer odlaziš s ove nezahvalne funkcije. Vrijeme će pokazati, ali mi zbilja vjerujemo da si ti među nekoliko najboljih hrvatskih sinoptičarki prezenterki svih vremena. Tvoj pristup prognozi za javnost uvelike je bio inovativan i zato ćeš biti vrlo teško zamjenjiva. Puno si zaslužila meteo amatere i dodatno ih približila javnosti i zato hvala na svemu. Crometeo ti želi puno sreće u daljnjim poslovnim izazovima koji će, ne sumnjamo, biti na korist meteorološke znanosti, napisali su na Facebooku iz Crometea.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...