Cormier kaže da je uoči meča sa Stipom imao koronavirus: “Nisam se dobro osjećao…”

Bivši dvostruki UCF-ov prvak poluteške i teške kategorije i protivnik Stipe Miočića kojeg je američki Hrvat dva puta pobijedio u najvećoj trilogiji u povijesti ove organizacije, Daniel Cormier, šokirao je priznanjem da je uoči posljednjeg okršaja s Miočićem imao koronavirus.

Cormier je naglasio da se ne pravda za poraz i da je Stipe bio bolji borac. Koronu mu je prenio njegov timski kolega koji je prije njega bio pozitivan, a da nešto nije u redu otkrio mu je Oura prsten koji prati opće zdravlje čovjeka. Cormier je opisao i simptome koje je osjećao, prenosi Tportal.

‘Počeo sam se osjećati nešto lošije. Opišimo to ovako: nisam bio bolestan, ali sam bio umorniji. Došao je ponedjeljak, vježbao sam i sparirao, odradio tri treninga… Osjećao sam se OK, ali malo umorno. Ne znam kako bih to drugačije opisao’ rekao je Cormier pa dodao:

‘No, vratimo se malo unatrag, na srijedu prije toga. Ocjena moje spremnosti je bila 78, 79. To je ocjena koja vam govori kako biste trebali pristupiti danu. Kada je niska, onda vam govori da usporite. Koristim to mjesecima jer moje tijelo mora znati idem li u pravom smjeru. Ponedjeljak navečer, utorak ujutro se više nisam osjećao toliko dobro. Puls u mirovanju mi je bio na 50 otkucaja u minuti, a sad je na 57… Promijenila mi se i tjelesna temperatura’, prenosi Fightsite.

Naravno, prsten nije mogao dijagnosticirati Covid-19, ali je upozorio Cormiera da nešto nije u redu pa je on otišao doktoru i testirao se na koronavirus.

‘Prsten mi je rekao da nešto nije u redu, otišao sam doktoru i saznao da sam imao COVID. Ovo nije opravdanje. Miočić je pobijedio i prekrasno se borio. Ovo je zahvala Ouri što mi je dozvolila da se borim. Tko zna, možda bih samo nastavio istim tempom da nisam znao, ali ovako sam se uspio pravilno pobrinuti za sebe, vratiti treningu i boriti se za naslov svjetskog teškaškog prvaka. Mislim da to bez prstena ne bi bilo moguće’, zaključio je Cormier.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...