Milanović nazvao zastupnice “samodopadnim narikačama”, naljutio i Glasovac: “Ne, ne i ne ovakvim izjavama!”

Današnje izjave predsjednika države Zorana Milanovića da su saborske zastupnice Dalija Orešković, iz Stranke s imenom i prezimenom i Marijana Puljak iz stranke Pametno, “samodopadne narikače” te da se Orešković prije pozicije šefice Povjerenstva za odlučivanje o sukobu interesa “oslanjala na infrastrukturu svog supruga”, a da je Puljak prije politike bila “informatičar u banci, gdje je po algoritmima smišljala zamke za štediše”, ne prestaju izazivati reakcije.

Na Twitteru se o najnovijem Milanovićevom ad hominem obračunu s neistomišljenicima oglasila i SDP-ova zastupnica Sabina Glasovac. U objavi je napisala kako je njegova izjava čisti autogol. Milanović je tako postigao gotovo nešto nemoguće u hrvatskoj politici do sada – da ga osuđuju i članovi bivše stranke koju je vodio i koja ga je podržala na posljednjim izborima za predsjednika, piše Telegram.

“Ne, ne i ne ovakvim izjavama! Bez obzira što ja mislila o performansu dviju kolegica, a mislim da su promašile ‘i šefa i stanicu’, nisu dale gol, reakcija PRH je čisti autogol. Ovakva komunikacija i etiketiranje zastupnica nije i ne smije biti nešto ‘normalno’ u javnom prostoru” istaknula je Glasovac.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...