Pancakes & Coffee Boss, nova palačinkarnica u Zadru osvojit će i najzahtjevnije sladokusce!

Svi će se složiti da su palačinke uvijek dobra ideja, ali nekada ste stvarno zauzeti ili vam ih se jednostavno ne da praviti? Najslasnije domaće palačinke od sada možete probati u Pancakes & Coffee Boss, novootvorenoj palačinkarnici na Poluotoku. Kada kažemo domaće to zaista i mislimo jer u Bossu za 25 slatkih i 11 vrsta slanih palačinki koriste isključivo domaću smjesu.

Lijene subote, zabave, pauze od posla tako možete zasladiti palačinkama s bananama, kinder buenom, kit katom, snickersom, twixom, nugatom. Tu su i raffaello, oreo , kinder country, ferrero palačinke, palačinke sa šumskim voćem, marelicom, jaffom, knoppersom, malinom, jagodom, limunom, monte palačinke, kao i fit  palačinke.

Za one koji vole probati nešto drugačije u ponudi je meni sa slanim palačinkama; pizza, slavonska, tuna, piletina, francuska, šunka, dalmatinska, specijal, meksička, mediteranska, vegetarijanska koje će zasigurno zadovoljiti i najizbirljivija nepca.

Svratite u Boss na palačinke i iskoristite popust na Colu, Fantu ili Sprite koje ćete popiti za samo 11 kuna, a nisu zaboravili ni studente koji ostvaruju popust od 20 posto na sve vrste palačinki.

Ugodan ambijent Pancakes & Coffe Boss palačinkarnice koja se smjestila u Ulici Brne Krnarutića 5 idealan je i za proslave rođendana.

Posjetite ih svakog dana od ponedjeljka do nedjelje od 15 do 22 sata i uvjerite se u originalnost njihove recepture.

Vašu narudžbu možete izvršiti i putem Glovo aplikacije.

Zapratite Pancakes & Coffee Boss na Facebooku i Instagramu.

Dobar vam tek!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...