Stiže nam predstava Kazališne družine Boom!teatar “Po domaću!” u kojoj igra zadarski glumac Silvio Mumelaš

U četvrtak, 22. listopada u 20 sati u HNK Zadar pogledajte predstavu Kazališne družine Boom!teatar ‘Po domaću!’ u kojoj igra i zadarski glumac Silvio Mumelaš, poznat našoj publici po zapaženoj ulozi u predstavi Stoše od Foše iliti Kate Kapuralica.

Boom!teatar iz Zagreba je mlada umjetnička organizacija koju su 2017. godine osnovali glumci Tina Orlandini i Silvio Mumelaš  s ciljem poticanja suradnje mladih umjetnika i otvaranja prostora za njihov rad. Od svog osnutka uspješno surađuje s brojnim akademskim umjetnicima (glumci, redatelji, snimatelji, slikari, itd…), a predstava ‘Po domaću!’ se prvi put predstavlja zadarskoj publici.

Radnja predstave započinje slučajnim susretom dvojice kolega sa studija koja se nastavlja zajedničkom večerom u domu jednog od njih. Na vidjelo izlaze disfunkcionalnost, strah i apatija njihove generacije koju vrijeme nije umanjilo već potenciralo. Priču nastavlja supruga domaćina večere koja se pokušava sjetiti uzroka koji ih je doveo do onoga što danas jesu. Oni više ne žive svoj život, već igraju uloge koje im je život zadao i padaju uvijek u istu klopku. Između njih se ne događa ništa novo, ništa što se već nije događalo prije xy godina.

“Zašto uopće na to pristajemo?”– pitanje je koje si stalno postavljaju i slute da ni ovaj put neće biti drugačije i da moraju “izdržati” još jednu predstavu.

Predstava je u studentskoj pretplati i u slobodnoj prodaji.

Cijena ulaznice iznosi 50 kuna.

Ulaznice su u prodaji na sustavu Croatia Tickets i od subote, 17. listopada na blagajni HNK Zadar u terminu od 11 do 13 sati (radnim danom: 11 do 13 sati i 18 do 20 sati)

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...