Uživajte u zimi na siguran način – birajte Michelin!

Neka vas sunčani dani ne zavaraju. Dalmatinski kolnici nakon suhog i toplog razdoblja ubrzo će postati skliski, mokri i puni otpalog lišća.

Kako bi zadržali sigurnost i kontrolu nad svojim vozilom i u promjenjivo doba godine, ali i onim najoštrijim zimskim uvjetima, Vulkalovi eksperti preporučuju provjerenu formulu – Michelinovu!

A da je Michelin najbolji odabir i ove sezone, svjedoči najnoviji ADAC test zimskih guma za 2020. godinu na kojem su briljirali upravo Michelinovi Alpini!

U kategoriji putničkih vozila, iznimne performanse, prianjanje i kontrolu na snježnoj podlozi, ali i mokrom kolniku pokazao je Micheln Alpin 6, uz daleko najveću izdržljivost, odnosno dugotrajnost gume.

Pneumatik za SUV i kombi vozila, Michelin Pilot Alpin 5 u dimenziji 235/55 R17 osvojio je najbolju ocjenu za preciznu kontrolu na suhim podlogama, a najbolji rezultat pokazao je na snijegu te vrlo dobar na mokroj cesti.

I jedan i drugi pneumatik možete pronaći u Vulkalovoj poslovnici u Zadru, na adresi: Ulica 84. gardijske bojne HV 10 ili webshopu: www.vulkal.hr

Uz kupnju četiri zimska Michelin pneumatika, uključujući i CrossClimate pneumatike, u Vulkalovim poslovnicama na poklon dobivate Cinestar karticu s 100,00 ili 200,00 kn, ovisno o colaži. Više o promociji možete saznati OVDJE.

Nemojte propustiti riješiti i Michelinov nagradni kviz, organiziran od strane Vulkala, na službenoj Facebook stranici Vulkal jer možete osvojiti odlične nagrade! Michelinov nagradni kviz traje do 25.10.2020. zato požurite, pročitajte pravila i zaigrajte

Michelin pneumatici – performanse koje traju!

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...