Žuri vam se iz 2020? Vulkal ima sigurno rješenje!

Spremni smo ostaviti 2020. za sobom. Odvesti se u novu godinu, gledajući postojeću kako se postepeno smanjuje i napokon nestaje u retrovizoru. Priredila nam je mnoga neugodna iznenađenja i promijenila način funkcioniranja društva, ekonomije i nas samih.

No neke se stvari ipak nisu promijenile. Ostale su nepokolebive, neupitne i kada je cijeli svijet stao.

U Vulkalu vaša sigurnost nikada nije bila varijabilna, niti stvar izbora, ona je imperativ, već 30 godina.

Posljednja tri desetljeća Vulkal je izrastao i učvrstio se kao vodeći hrvatski distributer pneumatika i naplataka za osobna, kombi i laka teretna vozila, terenska i SUV vozila, autobuse i teretna vozila, građevinsku i poljoprivrednu mehanizaciju, specijalna i vojna vozila, razne vrste dizalica, kao i pneumatika za bicikle, motore, skutere. On je vaš sigurni suputnik na svim terenima i u svim vremenskim uvjetima.

Vulkalova zajednica okuplja preko preko 280 zaposlenika, ima vlastiti dostavni vozni park sa 60 voznih jedinica za svakodnevnu distribuciju robe svojim kupcima te najveće kapacitete za prijem i obradu vozila u regiji!

Naša, zadarska podružnica, koju možete pronaći na adresi: Ulica 84. gardijske bojne HV 10, uz sve vulkanizerske usluge, nudi i Vulkal Express Servis, koji uključuje: dijagnostiku, izmjenu ulja, filtera i tekućina, redovni servis klima uređaja, servis kočnica, amortizera, akumulatora i metlica brisača, kao i besplatan pregled podvozja prije tehničkog pregleda, sezonsko skladištenje guma te dezinfekciju auto klime što se preporučuje raditi što češće u doba COVID pandemije.
Tvrtka raspolaže s 10 prodajno-servisnih centara, od toga tri u Zagrebu (uz najveći Outlet guma), dva u Rijeci i po jedan u Velikoj Gorici, Zadru, Stankovcima te Osijeku.
Stručno i ljubazno osoblje stoji vam na raspolaganju svakoga dana, osim nedjelje, a uz profesionalnu uslugu i suvremenu opremu, tu je i kafić Kalea u kojem možete nakratko predahnuti uz vrhunsku kavu i ugodan ambijent.

Ako još uvijek niste promijenili gume na vašem vozilu, u bogatoj Vulkalovoj ponudi pronaći ćete svjetske brendove: Michelin, Goodyear, Pirelli, Dunlop, Bridgestone, Fulda, ali i ekskluzivne, poput inovativnog finskog Nokiana, Hrvatima sve dražih Klebera i Taurusa, te proizvođače teretnih guma poput BF Goodricha, Rikena i Armstronga.

Kao odgovorni lider, Vulkal kontinuirano ulaže u poboljšanje svoje ponude i vještina svojih zaposlenika te gradi povjerenje svojih kupaca koji pomažu da se njegova vizija, usprkos svim nedaćama, iz godine u godinu, nastavlja vrtjeti.

Vozite sigurno uz Vulkal – najbolju formulu za gume!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...