886 AKTIVNIH SLUČAJEVA Korone nema u samo jednoj zadarskoj općini, najveće žarište nakon Zadra je i dalje Benkovac

Na području Zadarske županije 75  je novih slučajeva zaraze koronavirusom u posljednja 24 sata, a uglavnom se radi o kontaktima ranije zaraženih osoba i obiteljskim kontaktima.

Novozaražene osobe izolaciju provode na području gradova Zadar (38), Biograd (5), Benkovac (6), Nin (1), Obrovac (2) te općina Bibinje (1), Jasenice (1), Kali (1), Novigrad (2), Povljana (3), Preko (1), Privlaka (2), Ražanac (2), Sali (1), Starigrad (3), Sukošan (3), Sv. Filip i Jakov (1), Škabrnja (1) i Vir (1).

Trenutno je u Zadarskoj županiji 886 aktivnih slučajeva, najviše u Zadru, čak 410, a slijede Benkovac s 89, Obrovac i Sukošan sa po 32, Nin s 28, Biograd i Poličnik s 25, Bibnje s 24, te Vir s 20 aktivnih slučajeva. Općine Pakoštane i Sv. Filip i Jakov broje po 18, Posedarje i Škabrnja po 15, Privlaka, Starigrad i Vrsi po 12, Novigrad i Ražanac po 11 aktivnih slučajeva.

Pašman broji 10, Preko i Zemunik Donji po devet, u Jasenicama je zabilježeno sedam aktivnih slučajeva, Polači pet, Gračac, Kali, Povljana i Tkon broje po četiri, a Kolan i Lišane Ostrovičke po tri.

U Stankovcima su pozitivne dvije osobe, a po jedna je zabilježena u Galovcu i Salima. Bez aktivnih slučajeva trenutno je jedino Kukljica.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...