NAJVIŠE UMRLIH DO SADA U županiji preminulo pet osoba, troje u Domu na Sfingi; Imamo 103 novooboljelih

Na području Zadarske županije imamo 103 novooboljele osobe od koronavirusa. Novozaražene osobe izolaciju provode na području gradova Zadar (58), Benkovac (3), Biograd na Moru (6), Nin (2), Obrovac (1) i Pag (2) te općina Bibinje (1), Gračac (1), Jasenice (2), Kali (6), Kukljica (1), Novigrad (1), Pakoštane (2), Poličnik (3), Posedarje (1), Privlaka (1),Ražanac (2), Stankovci (2), Sukošan (1), Sv.Filip i Jakov (4), Vrsi (1) i Zemunik Donji (2).

Tijekom jučerašnjeg dana testirano je 309 uzoraka, pod aktivnim nadzorom je 2339 stanovnika, a od koronavirusne bolesti oporavilo se 346 osoba. Testiranjem u Domu za starije i nemoćne osobe Zadar utvrđeno je da je još dvoje korisnika i jedan djelatnik pozitivno na koronavirus. U ovome trenutku na području Zadarske županije imamo 1600 aktivnih slučajeva zaraze.

Od posljedica infekcije koronavirusom preminulo je 5 osoba, dvije u Općoj bolnici Zadar, 73-godišnji muškarac i 82-godišnja žena te tri u Domu za starije i nemoćne osobe Zadar, muškarci u dobi od 78 i 83 godine te 90-godišnja žena.

U Općoj  bolnici Zadar na svim COVID odjelima hospitalizirano je 59 pacijenata od kojih je 9 na respiratoru, a u Specijalnoj bolnici za ortopediju Biograd na moru smještena su 23 pacijenta.

U protekla 24 sata policijski službenici Policijske uprave zadarske nisu evidentirali kršenja mjere samoizolacije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...