Cromaris nabavio opremu mladim zadarskim nogometašima; Knežević: “HNK Zadar ima jasnu određenu strategiju razvoja”

Hrvatski nogometni klub Zadar, koji je najmasovniji nogometni klub u Zadru i u Zadarskoj županiji, dobio je iz zadarskoga gospodarstva još jednu značajnu donaciju.

Etablirana i širom Hrvatske, Europe i u svijetu poznata zadarska tvrtka Cromaris d. d. omogućila je klubu nabavku dijela opreme za mlađe natjecateljske kategorije.

– HNK Zadar svakako zahvaljuje tvrtki Cromaris d. d. na donaciji i radujemo se što je ta uspješna i cijenjena tvrtka još jedan zadarski gospodarski subjekt koji je prepoznao klupsku politiku, te je i podržao – kaže Damir Knežević, predsjednik HNK Zadar.

Nakon što je nedavno na sličan način klubu pomogla i tvrtka Falkensteiner, Damir Knežević ističe da je veoma bitno što se HNK Zadar profilirao, uz ostalo, i kao sportski subjekt koji je i spreman i poželjan dugoročni partner dobrom dijelu ovdašnjega gospodarstva.

– HNK Zadar ima svoj plan i program, jasnu određenu strategiju razvoja, te sportske ciljeve, a sve u kontekstu boljitka nogometne igre, podizanja odgovarajuće nogometne infrastrukture, te u sklopu toga i svoje uloge u intenzivnom razvoju sportskoga turizma. Tvrtke Falkensteiner i Cromaris svojim doprinosom učinile su velike korake, a iskreno vjerujemo da će se u bliskoj budućnosti i drugi priključiti na odgovarajuće načine.

Zimska natjecateljska stanka, te trenutačni prekid aktivnosti svih selekcija uslijed epidemioloških mjera ne znače da u klubu posve miruju.

– Klupsko vodstvo intenzivno radi u svim segmentima svoga djelokruga. To uključuje i opsežne pripreme za nastavak sezone u kojoj će za seniorsku momčad, koju će voditi Želimir Terkeš i njegov suradnik Dragan Blatnjak, primarni sportski cilj biti plasman u trećeligaški stupanj natjecanja – zaključuje Damir Knežević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...