DORH podigao optužnicu protiv Pupića Bakrača zbog majice s tijelom psa i glavom župana Longina

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je 25. siječnja 2021., nakon provedenog istraživanja, podiglo optužnicu protiv hrvatskog državljanina (1968.) zbog počinjenog kaznenog djela protiv osobne slobode prijetnjom.

Neslužbeno doznajemo, riječ je o Marku Pupiću Bakraču.

Okrivljeniku se optužnicom stavlja na teret da je 8. listopada 2020. u Zadru, nakon što se u više navrata u javnosti pojavio s majicom na kojoj je bila otisnuta slika s tijelom psa i glavom oštećenika, s ciljem da uplaši i uznemiri oštećenika, na profilu jedne društvene mreže objavio sadržaj s prijetnjom oštećeniku što je kod oštećenika izazvalo osjećaj uznemirenosti i nelagode, stoji u obrazloženju optužnice.

Nadalje, objašnjavaju kako su odbacili prijavu protiv lažnog prijavljivanja kaznenog djela, za što je Marko Pupić Bakrač teretio Božidara Longina.

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru je 25. siječnja 2021., odbacilo kaznenu prijavu 53-godišnjeg hrvatskog državljanina protiv 61-godišnjeg hrvatskog državljanina zbog počinjenja kaznenog djela lažno prijavljivanje kaznenog djela. Nakon provedenog istraživanja utvrđeno je kako ne postoji osnovana sumnja da bi prijavljeni 61-godišnjak počinio kazneno djelo lažnog prijavljivanja kaznenog djela, obrazlažu iz zadarskog DORH-a.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...