Duško iz Zadra odustao je na pitanju za 250.000 kuna, a znao je točan odgovor!

Nasuprot Tariku Filipoviću u  u jučerašnjoj epizodi kviza “Tko želi biti milijunaš” sjeo je Duško Lakić iz Zadra.

Rekao je odmah da neće okolišati već će ubrzo nakon pročitanog pitanja nuditi odgovor. Toga se i držao. Malo je zapeo na pitanju ‘Hrvatska je na Eurosongu dvaput bila…’, a ponuđeno je bilo: prva, druga, treća i četvrta.

Duško je bez upotrebe džokera rekao da je točan odgovor četvrta i nastavio dalje borbu za veliki iznos.

Džoker zovi iskoristio je na pitanju ‘U Bakru je 2005. srušen 250 m visok dimnjak ugašene…’, a prijatelj mu je rekao da je 95 posto siguran da je točan odgovor koksara. I bio je u pravu.

Nije bio siguran ni oko pitanja ‘Čiji je ministar obrane 1985. podnio ostavku uslijed skandala izazvanog potonućem Greenpeaceova broda ‘Rainbow’ Warrior?’. Iskoristio je džokera pola-pola, čime su mu ostali odgovori britanski i francuski. Lakić se odlučio za ‘francuskog’ i tako osvojio 32.000 kuna.

Mučilo ga je i 11. pitanje za 64.000 kuna, a ono je glasilo: ‘Kakav će biftek zatražiti gurman kojemu ‘rare’ nije dovoljno sirovo?’. Pitao je znalce, a oni su rekli ‘blue rare’.

Zapeo je na 13. pitanju za 250.000 kuna. Ono je glasilo: ‘Tko prorokuje: ‘Vuk će prebivati s jagnjetom, ris ležati s kozlićem, tele i lavić zajedno će pasti, a djetešce njih će vodit’? Na ovom pitanju Duško je odustao, u džepu ima 125.000 kuna, a onda je rekao odgovor za koji je mislio da je točan – Izaija – i bio je u pravu, prenose 24 sata.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...