Duško Polovina Lungo suspendiran iz SDP-a, Gaši: “Jasno je da stranka trpi štetu, ne prejudiciramo ničiju krivnju”

 

Zadarskim se medijima, danas nešto nakon 14 sati, putem kratkog i šturog emaila, obratio povjerenik županijske organizacije Socijaldemokratske partije, Erol Gaši.

On je, kako se navodi u emailu, donio odluku o suspenziji Dušana Polovine, jer, prema njegovim riječima – stranka trpi štetu. Polovina nije isključen trajno, već do okončanja kaznenog postupka koji je u tijeku, dodaje se.

Iako gospodin Polovina ne obnaša nikakvu dužnost u tijelima SDP-a, pa čak ni na nivou mjesnih ogranaka, jasno nam je da stranka i na ovaj način trpi štetu pa je Povjerenik donio ovakvu odluku ne prejudicirajući ničiju krivnju unaprijed, kazuje u emailu Gaši.

Sam Polovina jučer je u nekim medijima natuknuo kako je cijeli postupak daleko od istine, da je priča, kako tvrdi, sasvim drugačija, no o tome u ovom trenutku ne može govoriti niti iznositi ikakve detalje.

Podsjetimo, zadarska policija jučer je objavila da su policijski službenici Odjela gospodarskog kriminaliteta i korupcije u suradnji s državnim odvjetništvom dovršili kriminalističko istraživanje na 60-godišnjakom i 58-godišnjakinjom koje se sumnjiči za kazneno djelo iz domene gospodarskog kriminaliteta teško 59 milijuna kuna.

Kasnije tijekom dana doznalo se kako je riječ upravo o Dušku Polovini Lungu, o čemu smo pisali jučer.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...