Fuzul na Anteni; O davno dosegnutom maksimumu gradonačelnika Kneza, pregovorima s Kapovićem ali i budućim planovima ako pobjedi

Ante Fuzul, prvi potvrđeni kandidat za gradonačelnika Biograda na moru, gostovao je u našoj radijskoj emisiji Aktualac, a pričali smo o njegovoj kandidaturi, planovima i koaliciji koju okuplja.

Tvrdi kako je ostvario temeljnu pretpostavku, a to je da je ekonomski situiran, ali i da je biogradski HDZ dosegao svoj maksimum.

Smatram da Biograd može puno bolje nego što je sada, to uporno ponavljam i ponavljat ću i dalje. Ne kažem da se gradonačelnik nije trudio, ali pitanje je koliko on sam zna, može i umije. Mislim da je dosegao svoj limit, trenutno stanje grada je njegov limit i smatram da je trebao to sam shvatit i maknuti se, kazuje Fuzul.

Naveo je kako ima informacije o rasulu u biogradskom HDZ-u, što po njemu potvrđuje i činjenica da je bilo tri kandidata za predsjednika biogradskog HDZ-a. Također, tvrdi kako okuplja neovisne liste te kako će pregovarati i sa Kristijanom Kapovićem.

Za Fuzula, najveći problem Biograda je netransparentnost u vođenju financija, kao i bezidejnost u investicijama, pa je opsežno opisao za koje projekte smatra da su plaćeni daleko previše te za koje investicije misli da su promašene. Po njegovom mišljenju, poslovna zona u Biogradu je promšaena jer se u njoj nalaze većinom suhe marine koje ne zapošljavaju veliki broj ljudi.

Naveo je i svoje planove, ukoliko dođe na vlast. Kako kaže, fokusirati će se na infrastrukturne probleme poput biogradskog podvožnjaka i rive, a cjelokupni intervju poslušajte klikom na poveznicu na dnu članka.

Ovo je samo dio razgovora kojeg je vodio s našim Rokom Tadinom u emisiji Aktualac. Cijeli razgovor možete poslušati u nastavku, ali i na našem SoundCloudu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...