Marko Popović navodno će postati sportski direktor KK Zadra

Čini se da se nekadašnjem hrvatskom košarkaškom reprezentativcu Marku Popoviću smiješi povratak kući…

Dobro upućeni izvori oko KK Zadra javljaju da bi se popularni Pop trebao prihvatiti posla sportskog direktora u hrvatskom abaligašu, a od potpisa ugovora navodno ga dijele tek detalji, doznaje Telegram.

Također, napominje se da već aktivno sudjeluje u odlukama vezanim uz struku u klubu, a ovo bi značilo da se u klub iz djetinjstva vratio nakon 18 godina.

Podsjetimo, Popović je prve košarkaške korake napravio upravo u rodnom Zadru, da bi se sredinom 90-ih pridružio Ciboninoj školi kada mu je otac potpisao za Benston.

Međutim, krajem tisućljeća vratio se u rodni grad gdje je počeo nastupati i za seniore, a zatim se uputio u SAD gdje je nastupao za koledž u Idahu.

Poslije godinu dana ponovno se ukazao u Zadru s kojim je 2003. osvojio ABA ligu i bio ključan u podizanju naslova, a nakon toga je počela njegova europska avantura…

Bogatu karijeru zaključio je prije godinu i pol sa 17 osvojenih trofeja, a iskustva u košarkaškim operacijama ovaj istjerivač duhova već ima pošto je obavljao funkciju asistenta generalnom menadžeru u Zenitu.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...