Veliki Kobe Bryant je imao psa koji je slušao naredbe samo na – hrvatskom jeziku

Kobe Bryant bio je poseban, kao igrač, kao čovjek. Nažalost, poginuo je u padu helikoptera u blizini Los Angelesa, a u helikopteru su još bili njegova kćer Gianna (13), šest putnika te pilot koji su na mjestu preminuli.

Svoj je košarkaški talent jasno pokazivao na terenima, a pokazivao je još jednu sitnicu koja je mnogima promaknula. Naime, Kobe je dobro pričao francuski, španjolski, talijanski, a osim toga i srpski, slovenski i hrvatski jezik.

Luki Dončiću je jednom prilikom ‘sasuo što ga ide’ na slovenskom jeziku iz prvog reda što je iznenadilo mladog talenta.

Mike Procopio, kondicijski trener i Kobejev osobni trener za video analizu, tvrdi da to nije ništa neobično. Kobe je često psovao i to na različitim jezicima. Ipak, iako je na  hrvatskom znao psovati, znao je još nešto – davati na kojeg je kupio od američke Savezne uprave za borbu protiv narkotika, odnosno DEA-e, piše The Athletic.

Kobe je imao još nekoliko pasa, ali ovaj mu je navodno bio najdraži.

Nakon jednog treninga pozvao je Procopija u svoju kući kako bi mu pokazao da zna svirati piano. Dok je svirao, Procopio je skužio da je njegov njemački ovčar uplašen pa ga upitao: “Kobe, što se je s njim?” Pas je bio strahovito plašljiv, ali bi na jednu Bryantovu naredbu skočio i stavio ‘žrtvi’ očnjake na vrat.

– Neće stisnuti. Osim ako mu ne kažem još jednu riječ na hrvatskom – smijao se Kobe, tvrdi Procopio i dodao kako je pas slušao samo naredbe na hrvatskom.

– Ti si s*eban, čovječe – odgovorio mu je trener koji je bio u šoku.

– Al’ to već ne znam haha – rekao mu je jedinstveni Mamba, piše Večernji.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...