Zadarski kraj ima još jedno novouređeno kupalište; Projekt uređenja plaže u Obrovcu iznosi 875 tisuća kuna

Projekt „Uređenje plaže u Obrovcu“ je sufinanciran od strane Ministarstva turizma iz Programa razvoja javne infrastrukture u 2019. godini u iznosu od 240.000,00 kuna.

Ukupna vrijednost I. faze projekta je 875.000,00 kuna.

U sklopu projekta uređena je plaža ukupne dužine 200 m, odnosno oko 2000 m2.

Plaža je smještena u mirnom dijelu grada gdje se nalazi dječje igralište te prolazi postojeća šetnica na kojoj su betonske kocke zamijenjene novima.

Kao zanimljivost za djecu, osim postojećeg igrališta, uređena su dva pješčanika za djecu uz sunčalište. Na sjevernom dijelu plaže smješten je montažni sanitarni objekt koji se sastoji od muškog, ženskog i invalidskog WC-a te prostora za njegu djece od 0 do 12 mjeseci.

Grad Obrovac je prijavio i II. fazu projekta u sklopu koje je planirano postavljanje klupa za sjedenje, kanti za smeće, solarne rasvjete, montažnog spasilačkog tornja te uređenje preostalog dijela šetnice.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...