Jelena Rozga pokazala koliko se promijenila u 20 godina

Jelena Rozga objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj je pozirala u kućnom izdanju ispred vlastitog portreta snimljenog prije 20 godina.

– Nekad i sad –  napisala je pjevačica i dobila puno komplimenata na račun izgleda.

“Preslatka curica nekad, predivna žena danas”, “Ništa se nije promijenilo, lijepa nekada, lijepa i sada. To se zove istinska ljepota, vidi se i izvana, a sve dolazi iznutra. Iz dubine duše”, samo su neki od brojnih komentara za fotografiju koja je u jednom danu dobila 18 tisuća lajkova.

Podsjetimo, Rozga još je jedna žrtva gnusnih poruka opsjednutih pratitelja i obožavatelja. Naime, prošlo ljeto priznala je kako ju je još za vrijeme karantene opsjedao nepoznati obožavatelj, a Općinsko državno odvjetništvo u Splitu krajem 2020. podignulo je optužnicu i zatražilo od suda da prihvati njihov kazneni nalog.

Za 53-godišnjeg državljanina Hrvatske koji živi u Njemačkoj traži se određivanje šest mjeseci zatvora, s rokom kušnje od dvije godine, i to zbog toga što se nametljivo ponašao prema pjevačici. Muškarca se tereti da je od 13. kolovoza 2019. do početka rujna 2020. preko e-maila i raznih profila na Instagramu slao neprimjerene poruke na Rozgin e-mail i Instagram, stoji u optužnici, piše Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...