ODGOĐEN I OVOGODIŠNJI WINGS FOR LIFE U ZADRU Trčati možete uz novu aplikaciju koja nudi opciju treninga i audio iskustvo

Još nas samo oko 100 dana dijeli od ponovnog ispisivanja povijesti, a 9. svibnja sudionici će trčati uz novu aplikaciju.

Wings for Life World Run utrke na lokacijama, uključujući i Zadar, odgođene su još godinu dana.

Ipak, čak i u trenutnoj situaciji, sve je spremno za nevjerojatan trkački događaj. Zato organizatori već mjesecima rade na novoj aplikaciji i audio iskustvu, poručuju organizatori.

A što je još bolje, svi sudionici mogu trčati gdje i s kim god žele. Svi u isto vrijeme.

Prošle godine formirali su se timovi, okupili su se prijatelji i razni izazovi su prihvaćeni, a granice pomaknute. Ove godine možda nas čeka još više. Uz novu aplikaciju i audio iskustvo, utrka će biti još zabavnija.

S novim ažuriranjem aplikacije stiže i opcija treninga. Dovoljno je preuzeti Wings for Life World Run aplikaciju i krenuti s pripremama. Ažuriranje također pruža uvod u novo audio iskustvo kako biste bili sigurni da vam na dan utrke neće biti dosadno.

-U svom sam dnevniku obilježio 9. svibnja crvenim markerom. Kako će ove godine vjerojatno biti samo nekoliko utrka na kojima mogu testirati svoje sposobnosti, tako se posebno radujem Wings for Life World Run utrci. Izuzetno cool događaj. Obožavam trčati istovremeno s ostatkom svijeta i prijateljima u timu ‘Run with the Flow-Team’, kaže Flo Neuschwander, njemački ultramaratonac.

– Mislim da je sjajno što se Wings for Life World Run ove godine održava bez obzira na sve. To znači da trkači već imaju cilj i motivaciju na početku sezone trčanja 2021. godine, što je nevjerojatno važno za redovite treninge “, rekao je Sebastian Coe, predsjednik Međunarodnog atletskog saveza. „Trčanje je za mnoge ljude postalo važan mentalni i fizički izlaz, posebno u ovim izazovnim vremenima. Ova utrka povezuje sudionike diljem svijeta, čak i preko svih granica. Upravo to je uvijek bila važna globalna odgovornost sporta, izjavio je Sebastian Coe, predsjednik Međunarodnog atletskog saveza.

-Energija koja je tamo, na utrci je nevjerojatna, velika i pršti od pozitive, to se jednostavno mora doživjeti. Kako je cilj Wings for Life World Run utrke plemenit, tako i ja imam plan B. U slučaju da ove godine ponovno nećemo moći zajedno trčati u Zadru, dogovorila sam se s najbližim prijateljima da sudjelujemo organizirano uz aplikaciju, ali krećući se stazom uz more. Jednostavno ne propuštam ovako veliki događaj koji ima divnu svrhu – učiniti ozljede leđne moždine izlječivima. Ovim putem pozivam sve da sudjeluju, jer se ovako nešto mora doživjeti barem jednom u životu, rekla je Lukrecija Tomušić, sudionica u kolicima.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...