Pogledajte izložbu motiva Zadra “Visit me again, Love Zadar” otisnutih na zaštitnim maskama za lice koje su izradili učenici ŠPUD-a

Izložba radova učenika Škole primijenjene umjetnosti i dizajna nastalih u sklopu projekta “Visit me again, love Zadar” realiziranog povodom Dana grada Zadra koji je osmislila njihova nastavnica Mirna Oštarić Kerr, održat će se od ponedjeljka 8. veljače do 20. veljače kod ulaza u zadarsku Gradsku knjižnicu.

Ove godine učenici su crtali ilustracije za majice i razglednice sa motivima grada i dalje na svoj jedinstven, zaigrani, kreativni dječji način.

Projekt Visit me again, love Zadar, koji se već petu godinu za redom provodi  pod voditeljstvom ove profesorice, bogatiji je za još puno novih ilustracija koje su izradili učenici  četvrtih razreda Škole primijenjene umjetnosti i dizajna.

Učenici koji su sudjelovali u projektu : Jošua Santini, Magdalena Mudronja, Karla Jurjević, Martina Vukša, Mislav Klanac, Rafael Šejić, Luka Glavan, Paula Grgić, Luce Storić, Ira Miočev, Margareta Šimić, Francesca Castiglia.

Kucnuo je čas da se zaljubite u crtanje! ❤ Od ponedjeljka pa sve do 20. veljače zaustavite se malo u Gradskoj knjižnici…

Objavljuje Škola primijenjene umjetnosti i dizajna, ZadarPetak, 5. veljače 2021.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...