Cestitka_Uskrs

Saračević se u svoju 28 godina mlađu suprugu zaljubio u Zadru gdje je otvorio noćni klub, a ona se prijavila za posao; Vjenčali su se u tajnosti

Vijest o preranoj smrti hrvatskog rukometnog velikana Zlatka Saračevića (59) šokirala je hrvatsku javnost, ali i šire. Osim o njegovim nebrojenim uspjesima na rukometnim terenima, danas se govori i o prekrasnoj ljubavnoj priči našeg proslavljenog sportaša i njegove 28 godina mlađe supruge Kornelije Hrgote. Sve je započelo u Zadru – Saračević je, naime, ondje otvarao noćni klub, a lijepa brineta bila se prijavila za posao.

Zaljubili su se na prvi pogled i vjenčali 2014. godine u Zagrebu, u crkvi Svetog Križa u Sigetu. Zlatkov kum bio je Božidar Jović, njegov dugogodišnji prijatelj i suigrač iz reprezentacije.

Četiri godine kasnije, Saračević je preuzeo Podravka Vegetu i inzistirao na preseljenju u Koprivnicu jer jedino tako, rekao je svojedobno za portal Drava Info, “može napraviti ozbiljan posao”.

Kad se baviš ovim poslom, to je normalno. Navikli smo, ali ona je tu podnijela najveću žrtvu… Bili smo u Zagrebu gdje je Kornelija imala svoj posao i svoj stil života. Onda je to morala prekinuti jer smo se selili u Dubrovnik. Našla je posao u Dubrovniku i taman kad smo tamo sve namjestili, morali smo se zbog mog posla vratiti u Zagreb. Nakon pola godine u Zagrebu, ponovno je morala dati otkaz zbog mene – izjavio je tad Zlatko.

No dolazak u Koprivnicu Korneliji nije teško padao – po prirodi je prilagodljiva osoba, a i bila je svjesna da Zlatkov posao zahtijeva povremene promjene adresa.

– Onako je kako si napraviš. Brzo sam i u Koprivnici pronašla posao, no dosta sam sama. Srećom, imam krug ljudi s kojima se družim, a i grad je malen i lijep pa često šećem s ljubimcem, psom Forestom – rekla je svojedobno samozatajna Kornelija.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...