Žena u videu pokazala “trik” za kuhanje špageta, pa šokirala sve pratitelje

Nedavno je jedan korisnik na TikToku pitao ‘je li tko slučajno online naišao na neki dobar kulinarski trik, koji je preuzeo i od tad ga stalno koristi’, a među brojnim se odgovorima našao i jedan koji nikoga nije oduševio.

Naime korisnica Jasmine Giltrow pokazala je u svom videu kako ona, od kad je to vidjela online špagete kuha u već gotovom umaku od rajčice .

Njen je video tako s više od 2,1 milijuna pregleda postao primjer nepopularnog kulinarskog trenda, a Jasmine je objasnila da je radila ‘ćufte u umaku od rajčice i to prema receptu poznatog američko – talijanskog lanca hrane, Frankie & Benny’s’.

U videu u prazni lonac iz velike staklenke istrese gotovi umak od rajčice, dolije vode i ubaci kutiju špageta; a kad se tjestenina skroz skuha, Jasmine ubaci i prethodno kuhane ćufte – i jelo je gotovo.

@jasminegiltrow

If you love a certain New York Italian restaurant chain this ones for you. #lifehacks #foodies #foodtiktok #newyorkitalian #frankieandbennys

♬ Ultimate life hacks – Kelly – The Life Bath

Njen je video na TikToku komentiralo više od 2.000 korisnika, no među njima nije bilo onih koji su se požurili savjet uvrstiti u svoju kulinarsku  praksu.

– Tjesteninu ili skuhajte kako se kuha, ili nemojte uopće – napisala je jedna korisnica, a druga joj je objasnila da će ‘umak od špageta tako poprimiti okus škroba, a tjestenina se neće dobro skuhati…

– Nona mi je upravo doživjela srčani zbog ovog – našalio se jedan korisnik, a drugi je napisao da je porijeklom iz Italije i da sprema samo talijansku hranu, ali ga je ovaj video ostavio bez teksta, piše Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...