Jure Brižić u Aktualcu: “Novi trgovački centar koji se gradi na površini 13 tisuća kvadrata, imat će 2 tisuće kvadrata prodajnog prostora i zaposlit će 50 ljudi!”

U Aktualcu ove srijede ugostili smo načelnika Općine Preko, Juru Brižića.

Osim što smo se tematski dotakli svih aktualnih projekata, doznali smo kako se i uskoro otvara prvi trgovački centar u Preko, koji će značajno pridonijeti kvaliteti i jednostavnosti življenja na otoku.

Kratko smo se dotakli i tematike aktualne pandemije koronavirusa i želje da turistička sezona bude što normalnija.

Brižić se ukratko osvrnuo i na svoju možebitnu kandidaturu na predskojećim Lokalnim izborima, ističući želju kako bi volio da upravo on bude onaj koji će završiti sve projekte koje je započela Općina Preko pod njegovim vodstvom.

Ako ste propustili Aktualac, poslušajte ga u nastavku.

Antenu Zadar slušate na 97,2 MHz u zadarskoj županiji, putem DAB+ digitalne mreže nacionalno, putem iOS aplikacije ili putem streama na www.972.fm.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...