Lady Gaga platit će svom šetaču pasa 600 tisuća kuna medicinskih troškova

Lady Gaga platit će svom šetaču pasa više od 600 tisuća kuna medicinskih troškova nakon što su ga upucali lopovi koji su koji su pjevačici ukrali dva francuska buldoga. Ryana Fischera, koji je hospitaliziran nakon napada, policija je prvo pronašla u teškom stanju nakon što je pokušao odbiti dvojicu pljačkaša, međutim, po pisanju stranih medija, očekuje se daće se potpuno oporaviti.

Lady Gaga osjeća se užasno zbog onoga što se dogodilo Ryanu i želi biti sigurna da se o njemu brine. Apsolutno ga obožava i zauvijek mu je dužna zbog njegove hrabrosti. Također mu je željela nadoknaditi izgubljeni posao i poželjela mu je brzi oporavak, kazao je izvor za The Mirror.

Ryan se brinuo o Gaginim voljenim ljubimcima dok pjevačica radi na novom filmu u Italiji. Nejasno je je li se Gaga vratila iz Italije ili planira li to učiniti.

Treći Gagin pas, kujica Miss Asia je pobjegla, no nedugo nakon napada je pronađena.  Snimka nadzornih kamera pokazuje kako se Fischer bori s dvojicom muškaraca koji su izašli iz bijelog ‘sedana’, a potom ga je jedan od otmičara pogodio u područje prsnog koša.

Gaga je na Instagramu ponudila 500.000 američkih dolara nalazniku svojih kućnih ljubimaca. Francuski buldozi relativno su rijetka vrsta pasa koja se može prodati za nekoliko tisuća dolara. Istražitelji žele utvrditi jesu li ih lopovi ukrali znajući da psi pripadaju pop zvijezdi ili su ih samo željeli preprodati zbog zarade.

Lady Gaga posebno je vezana za svoje pse, koji je često prate na javnim događanjima, a njihove fotografije često objavljuje na društvenim mrežama, prenosi Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...