Vidučić više nije tajnik HDZ-ove mladeži, Erlić: “Ograđujemo se od diskriminacije manjina, iako su i Indexovi napisi bili diskriminatorni prema nama”

Karlo Vidučić više nije tajnik HDZ-ove mladeži.

Potvrdio nam je to Šime Erlić, predsjednik Gradskog odbora stranke.

Napomenuo bih da Karlov osobni stav ne odražava stav stranke, osuđujemo i ograđujemo se od svakog poteza koji je uvredljiv i diskriminatoran prema manjinama. Karlo je emotivno reagirao temeljem niza napisa od strane portala Index, a koji su jednako tako bili diskriminatorni prema članovima HDZ-a i koji su za cilj imali voditi diskreditirajuću kampanju. Kada je Karlo shvatio kakve je reakcije izazvao i koliki je fokus javnosti na tu temu, nazvao nas je, ispričao se i podnio ostavku na mjesto tajnika. Rekao je da ne želi biti teret stranci, kaže nam Erlić.

Podsjetimo, Karla Vidučića isprovocirao je Indexov pop-up s pitanjem: “Ako želite pristupiti Indexu, molimo vas da nam potvrdite da ste čovjek!” Ponuđeni odgovori bili su “Ne, ja sam član HDZ-a” i “Da, ja sam čovjek”.

Javni status započeo je s “!!!Cigani!!!” te napisao:

“Dehumaniziranje političkih protivnika i kombiniranje s neduhovitim pošalicama nisu nova taktika. Ovo je nastavak trovanja hrvatskog društva i svatko tko Hrvatskoj želi dobro morao bi mu se čvrsto suprotstaviti, neovisno o političkoj pripadnosti”.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...