Vulkal i Michelin nagrađuju pri kupnji guma!

Ljetna sezona stiže na vrata i pravo je vrijeme za nabavku i montažu pneumatika! Gume su glavna komponenta sigurne vožnje pa je od izrazite važnosti izabrati one pouzdane i kvalitetne, a mi smo tu kako bi vam tu odluku maksimalno olakšali.

Svjetski poznat brend Michelin vodeći je proizvođač guma vrhunskih performansi koje svojom strukturom i dugotrajnošću osvajaju brojne nagrade i najviše ocjene na svim relevantnim testovima guma.

U nadolazećim ljetnim danima, najbolji suputnik u vožnji bit će vam Michelin Pilot Sport 4 pneumatici koji pružaju optimalnu kontrolu i stabilnost, čak i pri velikim brzinama. Za ljubitelje cjelogodišnjih guma, tu je Michelin CrossClimate+ allseason pneumatik  koji će vam svako putovanje učiniti lakšim i ugodnim zbog poboljšanih performansa prianjanja namijenjenim za sve vremenske uvjete. Ovaj pneumatik apsolutni je broj 1 po pitanju vijeka trajanja guma čemu pridonosi i visoka razina krutosti profila gazećeg sloja. Visoke kočione performanse na suhom i kruti blokovi gazećeg sloja s nakošenim rubom pružit će vam visoku razinu sigurnosti od prvog do posljednjeg kilometra.

Ususret sezoni, Michelin je pripremio promotivnu ponudu koja vrijedi isključivo u Vulkalovim poslovnicama, za krajnje kupce:

Kupnjom četiri nova ljetna ili cjelogodišnja pneumatika Michelin u Vulkalovoj poslovnici u razdoblju od 01.04. do 15.05.2021. ostvarujete pravo na poklon voucher.

Sve što trebate napraviti nakon kupnje pneumatika jest registrirati se na stranici www.michelin.com.hr s brojem računa, unijeti podatke i e-mail adresu na koju ćete primiti nagradni voucher najkasnije sedam dana od registracije.

Za kupnju guma od 14“ do 17“ na poklon dobivate voucher od 200 kuna, a za 18“ i više, voucher od 400 kuna kojeg možete iskoristiti u webshopu Abrakadabre za bilo koju buduću, online kupnju.

Svaki kupac može se registrirati samo jednom i osvojiti samo jednom nagradu, čak ako kupi i više od četiri nove ljetne gume ili CrossClimate pneumatike.

Ukoliko se ne registrirate do 25.05.2021. gubite pravo na pogodnosti koje ste ostvarili prilikom kupnje novih Michelin guma.

Pravila kampanje dostupna su svim sudionicima na www.michelin.com.hr gdje ujedno možete pronaći i informacije o Pravilima privatnosti i Zaštiti podataka.

Potražite nove ljetne pneumatike Michelin ili cjelogodišnje CrossClimate za osobna, kombi i 4×4 vozila još danas u Vulkalovoj poslovnici Zadar, na adresi: Ulica 84. gardijske bojne HV 10! Uz navedene gume nudimo i uslugu profesionalne montaže! Odradite sve na jednom mjestu i odvezite se sigurno i zadovoljno.

Uživajte u ljetu na siguran način uz Vulkal i Michelin!

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...