Dr. Žuvela se kandidira za zadarskog župana, podršku mu je dao i Enio Meštrović: “U sve ovo ulazi sto posto, iskreno”

Na Svjetski dan zdravlja, 7. travnja, dr. Ivica Žuvela predstavio je svoju kandidaturu za župana Zadarske županije.

U svom obraćanju kao glavni motiv kandidature iznio je ambiciju da svoje znanje i iskustvo usredotoči na poboljšanje zdravstva u županiji.

– Datum predstavljanja izabrali smo simbolično, jer se upravo danas obilježava Svjetski dan zdravlja. Okupili smo nestranački tim entuzijasta i altruista vođenih stručnošću koji će ponuditi rješenja za probleme u Zadru i Zadarskoj županiji, s naglaskom na probleme u zdravstvu, kazao je dr. Žuvela.

Osim zdravstva, a u suradnji sa svojim timom, izradio je smjernice za napredak u gospodarstvu, turizmu, kulturi, socijalnoj skrbi, poljoprivredi i drugim područjima, na što se osvrnuo Davor Čerkuč, kandidat za zamjenika župana.

– Cilj nam je privući veće investicije u malom i srednjem poduzetništvu. Namjera je potaknuti financiranje programa koji su usmjereni na mlade, žene i povratnike, kazao je Čerkuč.

Dr. Žuvela u ove izbore ulazi s jedinom nestranačkom listom, jer su mu u fokusu ljudi s ovog područja neovisno o stranačkoj pripadnosti.

Smatra da, obzirom na svoj potencijal te ljudske i prirodne resurse, naša županija zaslužuje bolje uvjete za život svih žitelja.

Na Žuvelinoj listi naći se se i Enio Meštrović, nezavisni kandidat za gradonačelnika Zadra.

– Doktor Žuvela i ja dugo se poznajemo, znam kako razmišlja i mislim da je u svemu ovome sto posto, iskren. Podupirem njegovu listu, no moja kandidatura za gradonačelnika ostaje, rekao je Meštrović.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...