Vozi kao prvak uz Nokian i Mikku Häkkinena!

Finski Nokian proizvodi gume vrhunske kvalitete što potvrđuju i višestruke nagrade za za kakvoću guma. Nokian je najbolji odabir za svakog vozača koji traži maksimalnu sigurnost i udobnost u vožnji.

Kako bi dodatno poboljšao svoju ponudu, ovaj premium brend udružio je snage s legendarnim vozačem Formule 1 i višestrukim prvakom – Mikkom Häkkinenom!

Mikka Häkkinen testirao je Nokian pneumatike te pridonio njihovom daljnjem usavršavanju te poboljšanju komunikacije između gume i vozača. Na testu je izjavio: – “Nokian Powerproof je fantastična guma koja napravi točno ono što vozač od nje zatraži.”

Neka i vas ovoga ljeta “sluša” Nokianov Powerproof! Uz najvišu ocjenu prianjanja na mokrim površinama, impresivnu zaštitu od aquaplaninga te znatno smanjen otpor kotrljanja, ovaj je inovativni pneumatik u elitnom razredu najsigurnijih i najizdržljivijih guma koje se trenutno mogu pronaći na tržištu.

U njega se sasvim sigurno ubraja i Nokianov Wetproof pneumatik, maksimalno prilagođen svim ljetnim (ne)pogodnostima na cestama. Wetproof vam nudi superiornu upravljivost u vožnji zahvaljujući precizno ugođenoj ravnoteži između komforta i sigurnosti uz odlične kočione performanse te nizak otpor kotrljanja koji doprinosi i štednji goriva i zaštiti okoliša.

Ono u čemu je Nokian apsolutni prvak su jedinstvena rješenja i kontinuirana unapređenja zbog kojih je svaki Nokianov pneumatik bolji od prijašnjeg, a jedna od najznačajnijih inovacija s potpisom finske izvrsnosti zasigurno je Aramid tehnologija – jedinstvena tehnologija bočnica s aramidinim vlaknima koja nudi novu vrstu trajnosti i zaštite od oštrih zavoja, rupa i prepreka na koje možete naići u svakodnevnoj vožnji gradom ili na ruralnim cestama.

Ako sve navedeno nije dovoljno da se ove sezone odlučite za Nokian, svakako će vas zainteresirati unikatan poklon kojeg možete dobiti pri kupnji četiri gume!

Uz kupnju četiri ljetne ili cjelogodišnje gume brenda Nokian (putničke, SUV, kombi) od 17“ i više dobivate na poklon unikatnu šiltericu visoke kvalitete od 100% brušenog pamuka u crnoj i bijeloj boji s logotipom Nokian Tyres i osobnim potpisom legendarnog Mike Häkkinena!

Ekskluzivnu ponudu, do isteka zaliha, možete potražiti u Vulkalovim poslovnicama u Zadru i Stankovcima!

Požurite, odaberite finsku kvalitetu i vozite kao prvak!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...