Zadar otputovao u Srbiju kod Borca; Kraljević: “Ova je utakmica od velike važnosti za obje ekipe”

Košarkaši Zadra jučer su otputovali u Čačak gdje ih čeka dvoboj 24. kola ABA lige protiv Borca.

Prije desetak dana momčad Veljka Mršića je u dvorani Krešimira Ćosića svladala Borac 75:73, tijekom cijele utakmice držali su vodstvo ali je protivnik u posljednjoj četvrtini skoro zapaprio Zadru te je skoro došao do preokreta.

Borac i Zadar trenutno imaju isti broj pobjeda (7) u regionalnoj ligi, dok ekipa iz Čačka ima jedan poraz više od Zadra. Ovo je izuzetno važna utakmica za jednu i drugu ekipu kako bi izbjegli kvalifikacije za opstanak u ligi.

U prošloj utakmici ABA lige, Zadar je bio poražen od Igokee dok je Borac u zaostaloj utakmici svladao FMP na domaćem parketu.

Utakmica se igra sutra u 12 sati.

“Nama je svaka sljedeća utakmica najvažnija, tako je od početka sezone. Moramo dati sve od sebe, odigrati dobru utakmicu i igrati kao momčad. Ova utakmica je jednako bitna za Borac kao što je za nas. Najvažnije je tko će se psihološki othrvati toj važnosti. Mislim da je njima ova utakmica važnija jer smo mi prvu utakmicu pobijedili. Naša želja je da odigramo dobru utakmicu i da damo sve od sebe pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti,” najavio je susret Veljko Mršić.

“Ovo je utakmica od velike važnosti za obje ekipe. Mi smo svjesni da moramo napraviti sve da bi došli do pobjede. Moramo imati čvrstu obranu, biti aktivni na obrambenom skoku i moramo zaustaviti njihovu tranziciju. Tu je još jedna stvar gdje u zadnje vrijeme imamo dosta problema, a to su izgubljene lopte, jednostavno ih moramo smanjiti na minimum i ne smijemo im dozvoliti da se lagano razigraju. Ako sve ovo ispoštujemo mislim da imamo velike šanse da slavimo u Čačku,” istaknuo je Filip Kraljević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...