FOTO Na Novom kampusu promovirana 42 prvostupnika kulture i turizma: “Iskoristite sve svoje sposobnosti, zapanjite sebe i okolinu jer takve vas društvo treba”

U Multimedijalnoj dvorani Novog kampusa Sveučilišta u Zadru  promovirana su 42 sveučilišna prvostupnika kulture i turizma. Dvadesetak okupljenih promovenata prigodnim su se riječima obratile pročelnica Odjela za turizam i komunikacijske znanosti izv. prof. dr. sc. Ljiljana Zekanović-Korona, a promociji je nazočila i zamjenica pročelnice izv. prof. dr. sc. Božena Krce Miočić.

– Trendovi suvremenog društva stavljaju naglasak na izučavanje komuniciranja, kulture i turizma, a upravo to su i bili ciljevi i ishodi našeg preddiplomskog studija kulture i turizma. Svojim znanjem, vještinama i u konačnici svjedodžbom postali ste konkurentni na tržištu rada kako u zemlji tako i u inozemstvu. Izgrađujte se neprekidno, nastavite usavršavanje u struci. Nađite vremena i za razonodu, putovanja i druženje s prijateljima. Osjetit ćete neopisivo zadovoljstvo upoznavajući svoju struku sve više i više, sve bolje i bolje. Iskoristite sve svoje sposobnosti, zapanjite sebe i okolinu jer takve vas društvo treba, poručila im je pročelnica Zekanović-Korona.

– Prije nego uzmete svjedodžbe u ruke, ne zaboravite da tim činom postajete glasnici znanja i istina bez kojih ne bi bilo ni ovog  Sveučilišta; znanja i istina koja su ponikla na tradiciji jednog od najstarijih veleučilišta u Europi- zadarskog Generalnog učilišta iz 1396. godine.  Da ne bijaše njih, ne bi bilo ni nas, pa se time i vi dragi promoventi današnjim danom uključujete u proširenu obitelj ove časne Ustanove i grada kojemu ste poklonili najljepše – studentske dane.

Promovirani su: Laura Perković, Nensi Mofardin, Filip Znaor, Jozo Barać, Lorena Milić, Vlatka Košta, Nikolina Šušak, Anja Prvan, Dominique Vrkljan, Tina Šarić, Nora Veselić, Kristina Udovičić, Višnja Pucić, Hana Bučo, Martina Alković, Melani Konjevod, Ivana Barić, Anđela Lukačić, Ivana Marasović, Simona Liber, Kristina Pavić, Iva Mijoč, Paula Baričević, Marija Šolić, Ivana Zupčić, Ivana Garmaz, Lucija Grabovac, Nikolina Antičević, Donika Zimaj Rasi, Marija Bakarić, Andrea Moravski, Luka Herceg, Mia Rušić Sokol, Duje Šiljeg, Filip Čulina, Greta Pirjak, Karmen Ilić, Antonia Valčić, Vlatka Sabić, Dina Lončar, Vedrana Đugum i Matea Stipčević.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...