Roto svijet pića Novalja ponovno otvara svoja vrata!

Sve ljubitelje finih pića razveseliti će informacija da je Roto svijet pića ponovno otvorio svoja vrata u Novalji

Nakon nešto više od 4 mjeseca uređivanja, prodajni prostor zasjao je u novom ruhu na dobro poznatoj adresi Slatinska bb, u Novalji. Preuređenje diskonta u Novalji nastavak je projekta razvijanja postojeće i širenja maloprodajne mreže nacionalnog distributera pića Roto dinamic. Poslovnica je uređena u skladu s konceptom ”Zabava je ozbiljan posao” čiji je cilj prostor oplemeniti modernim, urbanim elementima stvarajući emocionalnu povezanost kupca i prostora, čineći proces kupnje što ugodnijim iskustvom. Osim poslovnicom u Novalji, Roto dinamic se ponosi s 22 poslovnice u Hrvatskoj, a na hrvatskom primorju ističe se ona u Zadru na adresi Marka Marulića 2.

U novouređenom prodajnom prostoru u Novalji kupci će moći pronaći atraktivan asortiman najboljih domaćih i stranih vina te jakih alkoholnih pića, komercijalnih i craft piva te raznih sokova, a tu su i dodaci potrebnu za svaku zabavu – začine za gin&tonic, koktel asortiman, grickalice te sladoled.  Unutar prodajnog prostora koji se prostire na više od 200m2 nalazi se i rashladna komora gdje možete preuzeti pića ohlađena i spremna za konzumaciju, a tijekom cijele godine možete kupiti i led u vrećama za svaku zabavu.

Iz široke palete proizvoda koju možete pronaći na policama potrebno je izdvojiti ekskluzivni asortiman Roto dinamica, posebice pjenušava vina i prosecco talijanske vinarije Astorije, premium Panarea, Alkkemist i Woodland gin te organski i prirodni Luscombe tonici. Vina vinarija Montes i Kaiken biti će savršena za sve vinoljupce koje vole isprobavati vina dalekih terroira, a piva bavarskih pivovara Erdinger i Stiftung za sve pivoljupce željne izvrsne njemačke tradicionalne recepture.

Široka ponuda pića, diskontne cijene i  top akcije tijekom cijele godine izvrstan su izbor i za sve ugostitelje koji osim pića, u diskontu mogu kupiti i profesionanu opremu za čišćenje, čaše i dodatni asortiman koji je potreban svakom ugostiteljskom objektu.

Roto svijet pića u Novalji otvario je svoja vrata 8. lipnja, na adresi Slatinska bb, a radno vrijeme je od ponedjeljka do nedjelje od 07:00h do 21:00h.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...