Od preventivne zaštite do konkretnog servisa; Na ekskluzivnim Incase lokacijama opremite ili popravite svoj mobilni telefon u najbržim rokovima!

U vrijeme kada su mobilni telefoni postali nezaobilazna svakodnevica svakoga od nas, te u vrijeme kada su materijali od kojih su isti ti mobiteli izgrađeni na rubu samoraspadanja već na prvi dodir, vrlo je važno znati kome se obratiti ako se dogodi ono najgore.

Ne govorimo sada odmah o potpunom kršu vašeg mobitela ili eksploziji baterije, iako i za to postoji rješenje, baš u našem gradu, dakako, već za početak ove priče referiramo se na one sitne ogrebotine ekrana koje neminovno nastaju ako vaš mobitel držite po džepovima uz ključeve, privjeske, USB stickove ili neke treće stvari.

Upravo vam Incase može pomoći kod ovakvih, na prvu ruku bezazlenih, ali i znatno kritičnijih slučajeva kojih smo se djelomično dotakli u početku ovog teksta.

Incase je ekskluzivna radnja s nekoliko poslovnica diljem Zadra ali i Hrvatske, na čijim prodajnim mjestima možete pronaći i preko 10 tisuća proizvoda, više ili manje, izravno ili ne, povezanih s vašim mobitelima te ostalim digitalnim gadgetima.

Osim što kod Incase-a možete pronaći turbo cool maskicu za svog ljubimca, vrlo jednostavno zaštiti će i ekran vašeg mobitela visokokvalitetnim kaljenim staklima renomiranih proizvođača.

No tu priči nije kraj. U Incase radnjama pronaći ćete i zamjenske kablove za punjenje, razna selfie stickove te ono što sve više i više koristi jutjub, instač i tiktok generaciji kako bi njihove snimke i fotografije bile što bolje – selfie rasvjeta za mobitele.

Ipak, ako je vaš mobitel doživio neki konkretan kvar, ne želi se upaliti ili je možda upao u vodu – Incase je prva destinacija koju morate posjetiti. Naime, osim što vaš uređaj mogu spasiti od konačnog utočišta, s njega mogu spasiti fotografije, video zapise, glazbu i puno toga što vam je bilo na dohvat ruke dok je vaš mobilni telefon radio normalno.

Važno je dodati da na ekskluzivnim Incase lokacijama servis vaše Apple uređaja može biti gotov već kroz dva sata, dok za Androide servis traje između 24 i 48 sati.

Dodajmo za kraj, prije nego vam kažemo gdje se nalaze ekskluzivne Incase lokacije, da u trenu kada se odlučite oprostiti od svog ljubimca, Incase za vas može obaviti adekvatan smještaj i reciklažu starog uređaja.

Na vama je samo doći do Incase lokacija i to u City Galleriji na Relji, na prvom katu, gdje vas čekaju na njihovom najvećem štandu – nasuprot CCC trgovine obućom.

Pronaći ih možete i u Supernovoj.

Za sve informacije možete slobodno nazvati i broj 095/520-3210 gdje će vam ljubazni djelatnici pružiti sve potrebne informacije.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...