Ryanair otvorio bazu u Zadru sa 37 linija od kojih je čak 17 novih, karte dostupne već od 151 kunu

Ryanair, najveća europska zrakoplovna kompanija, danas slavi ponovno otvaranje baze u Zadru. S dva bazna zrakoplova, 78 tjednih letova prema 37 odredišta, od kojih je čak 17 novih, ponovno otvaranje baze povezat će Zadar s brojnim međunarodnim odredištima diljem Europe i to od danas. I dok se programi cijepljenja nastavljaju u cijeloj Europi, te kako se vrhunac ljetne sezone približava, ovo će pojačati zračni promet i turizam u Zadarskoj županiji.

Hrvatski korisnici mogu već sada rezervirati svoj toliko zasluženi odmor iz Zadra u neku od popularnih europskih  odredišta kao što su Rim, Pariz, Milano, Dublin, Edinburg, Budimpešta i druga, i to po najpovoljnijim cijenama karata, a također se mogu iskoristiti i mogućnost besplatne zamjene karata u slučaju promjene plana putovanja.

Govoreći na otvaranju baze Ryanairov direktor Marketinga i informatike, Dara Brady je rekao:

-Oduševljeni smo što smo u Hrvatskoj na ponovnom otvaranju baze u Zadru. Zračni promet je spreman na novi uzlet I to na vrhuncu turističke sezone u srpnju i kolovozu, a sa 17 novih i ukupno 37 linija naši hrvatski korisnici imaju i više nego dobar izbor destinacija za svoj toliko željeni ljetni odmor.

Imajući na umu da se COVID ograničenja stalno mijenjaju, korisnici mogu rezervirati svoje karte već sada, te ih u slučaju odgode putovanja, mogu zamijeniti za bilo koji drugi let i to dva puta bez ikakve dodatne naplate sve do kraja ove godine.

Kako bi proslavili i službeno otvaranje baze u Zadru te 17 novih ljetnih linija  Zračna luka Zadar objavljuje rasprodaju avio karata dostupnih već od 151 kunu za putovanja do kraja listopada 2021., a koja se moraju rezervirati do subote, 3. srpnja u ponoć. Kako će karte po ovako nevjerojatno niskim cijenama biti razgrabljene vrlo brzo, posjetite ih što prije na njihovim stranicama www.ryanair.com i kupite svoju kartu.

Nazočnima se obratio i direktor Zračne luke Zadar, Josip Klišmanić:

-Iznimno nas raduje činjenica da je najveća europska zrakoplovna kompanija nastavila dugogodišnju uspješnu suradnju s nama i ponovno otvorila svoju bazu u Zadru i time dodatno povezala naš grad i Hrvatsku sa čak 37 odredišta.  Ryanair je u zadnjih 14 godina bio i ostao glavni partner Zračne luke Zadar. Povratak baze sa 37 linija, od kojih je čak 17 novih, u sezoni i izazovnom vremenu u kojem se moramo boriti za svakog putnika, nije samo dobra vijest, već je i potvrda naše izvrsne suradnje kojoj se nadamo i ubuduće.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...