Stolnotenisači Donata pred pripreme okreću se mladim snagama: “Jedan od ciljeva je da ponovno zapnemo i u dvorani Bagat pokrenemo školu stolnog tenisa”

Stolnotenisači zadarskog Donata uskoro kreću s pripremama za novu sezonu domaće Superlige, trener Davor Karlović i njegovi momci prošle sezone zauzeli su šesto mjesto od ukupno dvanaest klubova.

Davor koji je nedavno zadobio ozljedu noge igrajući basket, pred početak priprema nam je rekao:

“Još imamo završiti ovu sezonu sa mlađim uzrastima, kao i seniorsko prvenstvo Hrvatske, tako da ni ova sezona što se tiče pojedinačnih natjecanja nije završila. Imamo puno regionalnih natjecanja u srpnju i kolovozu, a 5. rujna je seniorsko državno prvenstvo u Svetom Martinu na Muri. Prijelazni rok počinje tek 1.rujna, tako da ćemo vidjeti s kojim ćemo sastavom ući u novu sezonu, sve ovisi o financijama i situaciji s Covidom”.

Davor Karlović ističe kako će pripreme biti zahtjevne:

“Vrlo jake bazične pripreme kreću 15. kolovoza, trajat će dvadeset dana, sigurno je da ćemo prvenstvo dočekati spremni. Već četvrtu godinu u nizu orijentirali smo se na domaće igrače, a jedan od ciljeva je da ponovno zapnemo i u dvorani Bagat pokrenemo školu stolnog tenisa, koje nije bilo punih godinu i pol dana zbog pandemije, tako da opet krenemo stvarati talentirane mlade igrače. U ovom trenutku najvažnije je zdravlje, a ako se mi dobro spremimo, možemo biti opasni za svakog protivnika”, završio je Karlović

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...