21-godišnjak na obali prišao oštećeniku, stavio mu nož ispod vrata i tražio novac

Županijsko državno odvjetništvo u Zadru je, nakon provedene istrage, podiglo pred Županijskim sudom u Zadru optužnicu protiv hrvatskog državljanina (2000.) zbog počinjenog kaznenog djela razbojništva.

– Okrivljenom 21-godišnjaku se stavlja na teret da je u jutarnjim satima 26. srpnja 2021. u Zadru, na zadarskoj obali, zajedno s još dvije nepoznate muške osobe, s ciljem da se nepripadno imovinski okoristi, prišao oštećeniku i stavio mu nož ispod vrata tražeći od njega sav novac, što je on u strahu za vlastiti život i učinio te mu predao iz novčanika iznos od 150,00 kuna, a potom je iskoristio nepažnju okrivljenika i pobjegao s mjesta događaja, stoji u obrazloženju.

U optužnici je predloženo produljenje istražnog zatvora protiv okrivljenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...