Bocom udario 18-godišnjaka u glavu, razbijenim komadima stakla krenuo na vrat

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim i 23-godišnjim  državljaninom Bosne i Hercegovine koje se sumnjiči za kaznena djela protiv života i tijela.

Naime, 23-godišnjeg hrvatskog državljanina se sumnjiči da je jučer, 19. kolovoza oko 00.40 sati u Viru, na Šetnici Jadro, staklenom bocom udario u predjelu glave 18-godišnjaka, a potom mu razbijenom bocom nanio više ozljeda u predjelu vrata i glave.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je navedenom sukobu prethodio fizički napad 23-godišnjeg državljanina BiH na 18-godišnjaka i maloljetnika koji je bio s njim društvu, kojom prilikom im je zadao više udaraca u predjelu glave.

Nakon što je 18-godišnjak zadobio udarac bocom u glavu, obojica 23-godišnjaka nastavili su s fizičkim napadom nad njim i maloljetnikom.

Zbog zadobivenih ozljeda i pružanja liječničke pomoći 18-godišnjak i maloljetnik su prevezeni u Opću bolnicu Zadar, gdje su 18-godišnjaku utvrđene teške tjelesne ozljede, dok je maloljetnik lakše ozlijeđen.

Obojica 23-godišnjaka su ubrzo u blizini mjesta događaja uhićena te dovedena u službene prostorije na kriminalističko istraživanje kojom prilikom im je očitana koncentracija alkohola od 1,22 i 1,33 g/kg.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, nadležnom Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru, protiv 23-godišnjeg hrvatskog državljanina je podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Ubojstvo u pokušaju, dok je protiv drugog 23-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine podnesena kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Sudjelovanje u tučnjavi, te su jučer obojica predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...