Izbornik Dalić iznenadio popisom, Šime Vrsaljko nije pozvan u reprezentaciju

Prvo okupljanje Hrvatske nogometne reprezentacije nakon Eura 2020 predviđeno je u ponedjeljak 30. kolovoza, a svjetske doprvake u rujnu ponovno čeka naporan raspored s tri utakmice u tjedan dana.

Hrvatska 1. rujna gostuje u Moskvi kod Rusije, tri dana kasnije odmjerit će snage sa Slovačkom u Bratislavi, a program završava susretom protiv Slovenije 7. rujna u Splitu.

Izbornik Dalić pozvao je za ovu akciju 25 igrača, uz 4 pretpoziva.

S Dalićevog potpisa otpali su Bruno Petković i Ante Rebić, dok su premijerne pozive dobili Borna Sosa, Ivica Ivušić i Nikola Moro.

Valja naglasiti kako nema Josipa Brekala, to je vjerojatno učinjeno u internom dogovoru budući da krilo Wolfsburga ovih dana finalizira svoj transfer u Italiju, a zanimljivo je kako nema ni Šime Vrsaljka koji nije odradio najbolji Euro, dok je prekjučer u prvoj utakmici nove sezone ostao na klupi Atletico Madrida, piše Germanijak.

Svakako su zanimljivi i pretpozivi, a tu se najviše ističe onaj upućen Luki Sučiću koji igra jako dobro u Red Bull Salzburgu. Osim njega, tu Lovro Majer, Toma Bašić i Kristijan Lovrić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...