KAŽNJENI VOZAČI Jedan se trijeznio u postaji s 2,48, drugi napuhao 2,18 promila alkohola

Proteklog vikenda policijski službenici Policijske uprave zadarske tijekom provođenja pojačanih aktivnosti kontrolirali su 621 vozilo i vozača, a poduzeli su 219 represivnih mjera.

U tom se vremenu dogodilo 40 prometnih nesreća u kojima su dvije osobe teže te je 12 osoba lakše ozlijeđeno. Iz prometa je isključeno 18 vozača i 3 vozila.

U nedjelju, 22. kolovoza u 18.50 sati u Ražancu, policijski službenici su prilikom kontrole prometa zaustavili osobni automobil Mercedes zadarskih registarskih oznaka s kojim je upravljao 63-godišnjak pod utjecajem alkohola od 2,48 g/kg, nakon čega je isključen iz prometa te smješten u prostorije policije do otrježnjenja. Vozač je prekršajno sankcioniran temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
Istog dana u 01 sat u Kakmi, prilikom kontrole prometa zaustavljen je i  isključen iz prometa, 36-godišnji vozač osobnog automobila Mazda zadarskih registarskih oznaka koji je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od 2,18 g/kg. Vozač je prekršajno sankcioniran temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...