Koncerti Urbana, Mije Dimšić i Amire Medunjanin na Forumu bez Covid potvrda i testova

Ovaj vikend, na zadarskom Forumu, u subotu 07.kolovoza, zapjevat će Urban sa svojom četvorkom s početkom u 21.30 sati. Dan kasnije, u nedjelju 08.kolovoza s početkom u 21 sati zapjevat će Mia Dimšić uz gošću,ex Frajlu Mariju Mirković, dok će u ponedjeljak, 09.kolovoza s početkom u 21.30 sati na pozornici zasjati Amira Medunjanin sa bendom.

Za sva ova tri koncerta ulaznice se mogu kupiti putem Eventima, a kako su koncerti sjedeći, uz poštovanje razmaka i epidemioloških mjera, za ulazak nije potrebno imati Covid potvrde niti testove. Koncerti će se održati, sukladno propisanim mjerama bez obveze predočenja EU digitalne COVID potvrde, ali uz isključivo sjedeća mjesta i obvezu predočenja ulaznice te pridržavanje mjera propisanih posebnim Preporukama HZJZ-a.

U slučaju novih mjera koje mogu propisati Nacionalni stožer i HZJZ organizator se u dogovoru sa izvođačem mora pridržavati važećih mjera.

Zbog ograničenja mjesta iz organizacije pozivaju sve da svoje ulaznice nabave sto prije, putem Eventima!

 


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Ne zaboravite i preuzeti našu aplikaciju za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...